Rezultate

Ca și în orice, la urma urmei rezultatele contează. Ce pot să vă garantez, este că aceste programe create pentru voi dau rezultate în cazul în care sunt urmate cu strictețe de către voi. Este foarte important să se mențină ritmul exercițiilor

dar și corectitudinea în execuție. Peste 1.800 de persoane au parcurs aceste programe și într-un procent de peste 80% au avut rezultate remarcabile și vizibile după primele 30 de zile.

VREI SĂ MĂ CUNOȘTI?

Ai nevoie de motivatie?
Cu totii avem nevoie, deci si tu!

Cred că cea mai bună motivație pentru voi ca să începeți să faceți miscare și să aveți un stil de viață sănătos este să vedeți rezultatele fetelor, care deja au terminat programele mele.

Multe dintre aceste fete și femei nu își mai văd viața fără sport și acest lucru nu are cum să nu mă bucure! Și-au schimbat stilul de viata și se simt mult mai bine în corpul lor!

Nimic nu este imposibil, dacă doriți ceva cu adevărat.
Aveți nevoie doar de un pic de voință și ambiție!

Felicitări, fetelor, pentru rezultatele voastre frumoase și vă mulțumesc din suflet pentru poze!

Vă mulțumesc ca ați ales să vă antrenați cu mine!

Rezultate obtinute
dupa 30 de zile

Eu am 32 de ani și nu am mai fost așa motivată niciodată... ai fost o minune datorită ție mi-am schimbat stilul de viață!!! - M.I.

M-am bucurat din plin de această experiență minunată, voi mai repeta acest program încă odată, te pup - A.M.

Forte bun programul, chiar a dat rezultate, am cumpărat și programul fese bombate😘. Îți mulțumesc și continui să mă antrenez.- V.M.

Acest program m-a disciplinat in legătură cu exercițiile fizice. Ma bucur ca am ales să cumpăr acest program - M.L.

La început mi s-au parut foarte grele dar cam după o saptamană am simțit cum abdomenul este mult mai plat și am urmat cu sfințenie zi dupa zi 😘 - R.N.

M-a motivat să fac mai mult sport și să înțeleg și mai bine câtă nevoie are organismul nostru de miscare pentru "a funcționa" așa cum trebuie - E.S.

Mulțumesc din suflet Kristina! Programul m-a ajutat să am un abdomen plat in 30 de zile! ❤️- Carmen Mares

Am avut o experiență foarte plăcută cu acest program. Mă bucur că tu, Kristina, ai lucrat la programul acesta şi l-ai împărtăşit cu mine, cu noi toți de fapt! Aştept cu nerăbdare un alt program de al tău. Te pup şi te îmbrățișez cu drag ♡

- Zablovschi Alexandra

Abdomen plat este un program minunat. Datorită lui am slăbit 4kg într-o luna, 3cm în talie si 4cm în sold. Abia aștept următorul program. Mulțumesc

- Cibotari Cristina

Foarte bun, m-am apucat din luna februarie cu exercițiile de pe youtube și am luat programul după am slăbit 14 kg. Sunt mulțumită de rezultate și mulțumită de tine.😘

- Eliza Mihaela Mateiciuc

Acest antrenament m-a ajutat să am un abdomen de invidiat și pătrățele (mi-am dorit de foarte mult timp acest lucru)❤👏🏋️‍♀

- Rebecca Raluca Grigoraș

Buna Kristina, apreciez munca ta, datorită ție încep să apreciez un abdomen frumos lucrat - O.I.

Acest program mi se pare foarte eficient! Ajunsesem la jumatatea acestuia, însă între timp mi-am rupt piciorul, drept pentru care nu am mai putut continua! Acum că am reușit să scap de ghips, doresc să reiau programul de la început și sper la rezultate cat mai bune, avănd în vedere câ vazusem rezultate de dinainte de a cumpăra programul (din antrenamentele de pe youtube)! Succes în continuare Kristina!- M.D.

Mi-au plăcut foarte mult antrenamentele, unele au fost grele și intense altele au fost moderate dar destul de intense și acelea. Iți doresc succes pe mai departe si sper ca în curănd să mai faci și alt program pentru abdomen. Te pup - R.T.

Antrenamentul este excelent. Dacă este urmat cu responsabilitate rezultatele sunt foarte bune. De exemplu eu am lăsat în urmă 10 cm în talie si 9 la șolduri. Profesionalitatea Kristinei este unică. - V.A.

Am scăzut în cm și mă simt mult mai in forma! - G.C.

Antrenamente bune, încep mai usor și din ce în ce mai greu. Sunt mulțumită - A.V.

O experiență plăcută cu rezultate pe măsură! - E.M.

Ca și încheiere aș mai adăuga că după părerea mea
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, DACA IȚI DOREȘTI CEVA CU ADEVARAT!
... și nu uita, ÎMPREUNĂ ESTE MAI SIMPLU!
Toate drepturile rezervate © 2024
KRISTINAZAVARSKI.COM S.R.L.
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor
sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă
numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.
suport@kristinazavarski.com