FAQ

Te rog pentru orice nelămurire, parcurge în primul rând secțiunea de mai jos unde probabil vei găsi răspunsul la ce cauți. Deasemenea, îți recomand înainte de achizițiobarea oricărui produs citește pe pagina de prezentare a produslui

ce conține pachetul. În cazul în care nu găsești răspunsul dorit în lista de mai jos, te rog să mă contactezi și îți voi răspunde în maximum 24 de ore la orice întrebare legată de programele mele și/sau despre planurile de nutriție.

VREI SĂ MĂ CUNOȘTI?

Cele mai frecvente
intrebari primite

Pentru a cumpăra un produs de pe acest site trebuie să mergi pe pagina "Programe" și să adaugi în coș ori și să finalizezi comanda pe pagina de "Coș". După ce ajungi pe pagina de "Coș" va trebui să completezi toate datele solicitate în formularul de comandă și să apeși butonul "Plătește Acum". Singura modalitate pe acest site este cu cardul bancar si anume prin procesatorul de plăți online securizate Netopia MobilPay. După ce vei apăsa butonul de "Plătește Acum" vei fi redirecționat către Netopia MobilPay unde vei completa informațiile necesare pentru tranzacția de plată. După procesarea plății în caz de succes vei fi redirecționat pe kristinazavarski.com. În acest moment vei primi pe email datele cu care te poți autentifica pe platforma digitală Kristina Zavarski.

După plata unui produs vei primi pe email toate informațiile necesare pentru accesul pe platforma digitală Kristina Zavarski. În cazul în care achiționezi un produs la preț de "Pre Sale" sau "Early Bird" vei rezerva accesul ÎN AVANS pe platforma digitală Kristina Zavarski pentru produsul achiztionat dar accesul la produs o vei primi ulterior. Te rog citește toate informațiile înainte de a achiziționa produsul.

Da! Poți cumpăra un anumit curs de exemplu în prima zi din lună dar să începi în ziua 15. Tu vei seta prima zi de antrenament din Panoul de Comandă a platformei, dar după această dată va trebui să respecți calendarul și programul de antrenament!

Accesul pe platforma digitală Kristina Zavarski se face prin accesarea link-lui https://kristinazavarski.com/user/login sau prin apăsarea link-lui "Login" din meniu. Produsele / cursurile / antrenamentele achizționate vor putea fi accesate din "Panoul de Comandă" după ce te vei autentifica.

În general un program de antrenament/curs durează 30 de zile dar poate varia. În prezentarea/descrierea fiecărui produs vei găsi ce conține exact fiecare pachet.

Da! Toate programele de antrenament și/sau cursuri achiziționate rămân active în sistem sub contul tău și le poți accesa în continuare.

Materialele de tip video (antrenamente și/sau cursuri) nu pot fi descărcate și pot fi accesate doar prin intermediul platformei Kristina Zavarski, iar pentru acest lucru este nevoie de o conexiune de internet.

Antrenamentele conțin un set de exerciții pentru diferite părți ale corpului și în general nu ai nevoie de nimic pentru a le putea executa. În cazul în care este totuși nevoie de ceva element, gen o ganteră, o minge medicinală, o coardă, etc. acesta este specificat în descrierera pachetului/produsului. Toate exercițiile mele sunt create a fi executate acasă, fără să te deplasezi la vreo sală de fitness sau sport.

Programele de antrenament au o perioadă minimă de 30 de zile dar nu vei face antrenament în fiecare zi. În calendarul de antrenament vei avea stipulat zilele de antrenament și cele de pauză!

Dacă pierzi un antrenament într-o zi poți recupera ziua următoare sau într-o zi de pauză. Ce nu poți să faci este să faci antrenamente în devans. Pentru a avea rezultat cu programul meu de antrenament trebuie să respecți în totalitate programul de antrenament.

Nu există o limitare de vârstă dar orice persoană majoră (peste 18 ani) care începe un program de antrenament trebuie să fie sănătoas clinic, fără vreo contraindicație medicală privind activitățile sportive de agrement și de întreținere. Minorii care vor să parcurgă aceste antrenamente trebuie să achiziționeze pachetul prin intermediul unui părinte sau tutore, iar acesta preia asupara lui toate obligațiile în ceea ce privește starea de sănătate a minorului și faptul că acesta este apt fizic pentru exerciții fizice.

Dacă ai întrebări folosește formularul din site de la secțiunea Întreabă-mă ori trimite-mi email la kristina.zavarski@gmail.com și îți voi răspunde în maximum 24 de ore la orice întrebare legată de produsele (pachete de antrenamente / cusuri) de pe acest site.
Nu ai găsit răspunsul căutat?
Îți voi răspunde în maximum 24 de ore la orice întrebare legată de programul meu de 30 de zile pentru un abdomen plat.
Mesaj
Toate drepturile rezervate © 2024
KRISTINAZAVARSKI.COM S.R.L.
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor
sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă
numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.
suport@kristinazavarski.com