Despre
proiect

Hello! Eu sunt Kristina.

Sunt pasionată de sport și viața sănătoasă. Mulți mă cunosc de pe canalul meu de Youtube, unde suntem aproximativ 140K de prietene :)

Acolo postez săptămânal video-uri cu exerciții fizice, diverse rețete sănătoase, dar și sfaturi pentru o îngrijire sănătoasă și cât mai naturală a corpului.

Mă gaseşti zilnic pe Instagram și Facebook cu postări prin care încerc să inspir cât mai multe persoane să adopte un stil de viață sănătos.
Nimic nu este imposibil
dacă îți dorești cu adevărat!
ALĂTURĂ-TE NOUĂ
Împreună întotdeuna este mai simplu!

De ce am decis să lansez acest proiect
acuma în 2020?

Sportul îmi plăcea de când eram mică. La vârsta de 5 ani părinții
m-au dat la gimnastică, apoi au urmat câțiva ani buni de aerobică ritmică, iar acum aproximativ 2 ani și jumătate am descoperit încă o pasiune de a mea - dansurile latino.

Chiar dacă pe Youtube videorile mele cu antrenamente și exerciții fizice au apărut doar acum aproximativ 2 ani, eu în ultimii 8 ani de zile pot spune că am făcut mișcare aproape zi de zi. Odată cu apariția video-urilor din sfera "cum să avem o viață cât mai sănătoasă" am început să primesc tot mai multe întrebări referitoare la alimentația mea, stilul meu de viață și desigur solicitări de a face cat mai multe video-uri cu exerciții fizice.

Pentru a-mi înbunătății tehnica și de a avea o pregătire teoretică cât mai bună am urmat cursul de instructor personal la un institut cu acreditare internațională, pe care am si absolvit-o în vara anului 2019.
În momentul, în care am ajuns să primesc zilnic mesaje cu solicitări de a pregăti antrenamente personale, precum și multe imagini de tip before-after cu super rezultate de la persoane care au urmat sfaturile mele de alimentație și exercițiile de pe YouTube, am decis că este momentul de a înregistra un set întreg de antrenamente cu exerciții precum și planuri de alimentație sănătoase.

Din acest set de video-uri primul care va ieși pe piață și va fi disponibil din data de 15 aprilie este "Cum să ai un ABDOMEN PLAT ÎN 30 DE ZILE". Următorul din serie va fi "Cum să ai fese bombate în 30 de zile", iar restul le voi dezvălui la momentul potrivit.

În acest an vă așteaptă multe surprize din partea mea și vă aștept în număr cât mai mare în comunitatea "Kristina Zavarski"!
Ca și încheiere aș mai adăuga că după părerea mea
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, DACA IȚI DOREȘTI CEVA CU ADEVARAT!
... și nu uita, ÎMPREUNĂ ESTE MAI SIMPLU!
Vrei să mă cunoști?
Vrei să mă întrebi
ceva?
Îți voi răspunde în maximum
24 de ore la orice întrebare
legată de programul meu
de 30 de zile pentru un
abdomen plat.
Mesaj
Vrei să aflii prima despre
toate noutățile mele?
Toate drepturile rezervate © 2019
AKOX S.R.L.
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor
sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă
numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.
Shop
Blog
suport@akox.ro