Despre proiect

Am creat acest proiect pentru că voi ați cerut-o, pentru că am văzut din zecile de mesaje ce îmi veneau zilnic pe Instagram și comentarii pe YouTube că vreți mai mult, doriți o altă experiență și sunteți pregătite să vă depășiți limitele.

Aceste programe le-am creat în acest sens și ținând cont de preferințele voastre, iar eu sunt aici pentru voi, pentru a vă motiva și ajuta! Alege și tu să te antrenezi alături de mine! Alege o viață mai sănătoasă, alege programele mele.

VREI SĂ MĂ CUNOȘTI?

Hello!
Eu sunt Kristina.

Sunt pasionată de sport și viața sănătoasă. Mulți mă cunosc de pe canalul meu de Youtube, unde suntem aproximativ 262K de prietene :)

Acolo postez săptămânal video-uri cu exerciții fizice, diverse rețete sănătoase, dar și sfaturi pentru o îngrijire sănătoasă și cât mai naturală a corpului.

Mă gaseşti zilnic pe Instagram și Facebook cu postări prin care încerc să inspir cât mai multe persoane să adopte un stil de viață sănătos.

De ce am decis să lansez
acest proiect în 2020?

Sportul îmi plăcea de când eram mică. La vârsta de 5 ani părinții m-au dat la gimnastică, apoi au urmat câțiva ani buni de aerobică ritmică, iar acum aproximativ 2 ani și jumătate am descoperit încă o pasiune de a mea - dansurile latino.

Chiar dacă pe Youtube video-urile mele cu antrenamente și exerciții fizice au apărut doar acum aproximativ 2 ani, eu în ultimii 8 ani de zile pot spune că am făcut mișcare aproape zi de zi. Odată cu apariția video-urilor din sfera "cum să avem o viață cât mai sănătoasă" am început să primesc tot mai multe întrebări referitoare la alimentația mea, stilul meu de viață și desigur solicitări de a face cât mai multe video-uri cu exerciții fizice.

Pentru a-mi înbunătății tehnica și de a avea o pregătire teoretică cât mai bună am urmat cursul de instructor personal la un institut cu acreditare internațională, pe care am si absolvit-o în vara anului 2019.
În momentul, în care am ajuns să primesc zilnic mesaje cu solicitări de a pregăti antrenamente personale, precum și multe imagini de tip before-after cu super rezultate de la persoane care au urmat sfaturile mele de alimentație și exercițiile de pe YouTube, am decis că este momentul de a înregistra un set întreg de antrenamente cu exerciții precum și planuri de alimentație sănătoase.

În acest moment aveți la dispoziție trei programe de workout și trei planuri de nutriție, care în combinație cu exercițiile fizice îți vor transforma corpul dar și stilul de viață. Recomand la achiziția unui program de workout să adăugați și un plan de nutriție în funcție de ce preferați să mâncați (clasic, vegan sau vegetarian) pentru că astfel rezultatele vor fi și mai bune după cele 30 de zile de antrenament.

Vă pregătesc multe alte suprize în viitorul apropiat și pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în comunitatea Kristina Zavarski, nu uita să te abonezi la newsletter, la canalul de Youtube și urmărește-mă pe Facebook și Instagram.
Ca și încheiere aș mai adăuga că după părerea mea
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, DACA IȚI DOREȘTI CEVA CU ADEVARAT!
... și nu uita, ÎMPREUNĂ ESTE MAI SIMPLU!
Toate drepturile rezervate © 2023
KRISTINAZAVARSKI.COM S.R.L.
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor
sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă
numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.
suport@kristinazavarski.com